måndag 31 mars 2014

Jag har syndat och det kommer hända igen...




 Jo en rackarns macaron slank ner på fredagen men annars har det gått hyfsat med sockeravvänjningen...









 Torsdagsträning...




 Kör enbart liggande och sittande med låga vikter...Det funkar med gud så tråkigt!




 Fått behålla lite muskler i överkroppen men saknar att få trycka på...









 Liggande tricepspress tar bra så dom musklerna får jobba rejält nu...









 Från gymstolen till solstolen...




 Mer fett mindre socker...Hm...sylten bara råkade hamna där...




 Kvällsfika...














 Hallon och grädde är ett bra alternativ...




 Härliga fredag bjöd på sol!




 Slet mig från den och körde ett pass på gymmet med Julia...




 Godaste proteinet från BMR...Ni måste bara testa Päron/Vanilj...




 Skjorta på och iväg för att se Tea uppträda...




 Tea berörde med sin sång <3









 Lördag och gofrulle!









 8 km i solen...




 Kvällspass på gymmet...




 Fint väder och man var rätt ensam...









 Middag ute med Lea...









 Lördag och helt ok med socker ;)








 Söndag kl 10.00 så bjöd underbaraste Lea sin mamma frukost på sängen <3 Hon är för go den tjejen!




 Bandyfinal som dock slutade med förlust...Låg under med 2-0 och tog sig upp till ledning med 5-3 och sen slutade matchen 5-5 och Jenisej nätade in ett mål på förlängning och vann...




 Rensat träningskläder och ska nu hiva ut på Sälj och Köp!




 Vila vika vika...




Söndagsmys! Imorgon är det dags att strypa sockerintaget igen och längtar redan till nästa helg!



Nu dags att dra sig till sängen...Imorgon väntar ett pass med Vintergatan och kvällsjobb och det BÄSTA av allt, Misha kommer hem!


Godnatt!


<3 <3 <3

onsdag 26 mars 2014

Varför vänta till måndag...



Morgonfika på jobbet...



Igår bestämde jag mig för att minska på mitt sockerintag för jag tror i ärlighetens namn att min kropp inte mår bra av allt jag stoppar i mig...Resultatet blir att jag glider på sockertoppar under hela dagen och känner mig inte hungrig och hoppar de viktiga målen...Resultatet blir  viktnedgång i mitt fall med samtidigt blir min mage "pluffsigare" så nu gör jag ett försök till ett bättre liv, iaf i två veckor! Så nu åter till tonårens godisförbud och försöka skippa allt onödigt socker...Fast har lovat mig själv att få köpa mig något gott på lördagarna för annars lär jag gå under...








Har lyckats tagit mig genom den första dagen men kan lova att stora kanelbullar, chokladkakor och lösgodis har funnits i mina tankar till och från men nu får det vara nog! Tur det finns något som heter fruktsocker så man inte blir helt utan ;)



Lunchpasset idag blev åter igen i gymmet och det blev mycket kondition och en del styrka...7 underbara brudar kom och körde på...Normalt leder jag passet  i crossburen men skoj att köra lite blandat och snart kommer ja även köra lunchpasset utomhus...Hur som helst så körde vi 7 stationer och första varvet 2 min på varje och varv nummer 2 så blev det 2,30 så totalt så jobbade dom i fullt ös i 31 minuter!!! Ruskigt duktiga var dom....Sen avslutade vi med Tabata och plankan...




 Anna, Johanna och Carina kör på med konditionsbiten...




 Madde, Katharina och Carina ...




 Hela gänget matar på...









 Avslutade med 8x20 plankan och 8x10 sek sidoplanka...NOLL VILA!









 Valet av mat blev lätt idag...Jag behövde lite socker...Och ni som aldrig testat Delinskorv till tjockpannkaka/våfflor har missat nått!




 Kvällens chokladkaka utbytt mot vindruvor...Heja mig!




Helvila ikväll och bara slappat i soffan...







Imorgon är jag ledig och då blir det gymbesök två gånger...En rehabstund och sen ett pass lätt sittande styrka och lite cykla står på schemat!


Godnatt!!!


<3 <3 <3

tisdag 25 mars 2014

ÄNTLIGEN kom den, nomineringen!


Jag har inte alls varit förvånad över att ingen nominerat mig om att lägga ut en bild på min vardag i fem dagar...Så jag nominerade mig själv för några veckor sedan att lägga ut FEM bilder om dagen i ett år! Ibland lyckas jag men ibland är det fail! Hahaha!!! Brukar tänka så här, tänk om alla bara var nyfiken och inte lade upp bilder då kunde ju Instagram lika gärna stängas ner eller hur? Men idag kom den!!! Tänk att någon vill se mer av min vardag, det trodde jag icke då jag matar ut bilder på allt möjligt och mest hela tiden :) Men det händer hela tiden saker i mitt liv som gör mig så lycklig och då vill jag naturligtvis dela med mig av känslan!!! Händer även mindre trevliga grejer och även dom får mina Instavänner ta del av...Men hur som helst så tackar jag pinglan för nomineringen och fortsätter att mata så många bilder jag kan per dag för EN är alldeles för lite i min värld ;)



Rehab...JUST DO IT!




Måndag och ledig förmiddag i solen...



På måndagar har jag Vintergatan på Citygym och eftersom solen sken så hoppade vi Power-Fit och körde på ute i det vackra vädret...Började med att värma upp på bron över järnvägen...Upp, jogga och ner, upp, jogga och ner...Uppvärmda så drog vi vidare till backen vid Källbacka och där blev det backintervaller och avslutade med utfallssteg uppför två vändor...Tjejerna gav inte upp en enda gång och ser redan fram emot att få träffa dom igen...BRA jobbat! Lite roligt var att dom inte visste att dom skulle köra ute så jag var tvungen att ta med jackor och luvtröjor åt hela högen och alla 14 bruttor påminde om Carina ;)





Uppvärmning...











































 Backintervaller...













 Gissar på att dom fick en go träningsvärk i rumporna efter utfallsstegen uppför ;)















Måndagskvällen bjöd i vanlig ordning på Power-Fit...Jag varvade varannan station med styrka och kondition och det sög fint i benen på deltagarna som gjorde det sjukt bra...




 Man kan se på Christoffer att en minut chins suger fint...




 Hilde matar på med burpees...




 Anna i klättrande plankan...




 Madde sliter...




Växelhopp lockar fram mjölksyran i benen...








Här är en bild som kanske ger vissa hopp om att det inte är omöjligt och att man med träning faktiskt kan forma om kroppen...Efter två graviditeter (På bilden min andra och vägde 5 kilo mer i min första) med en viktuppgång på runt 30 kilo vardera gång så är det möjligt att jobba sig tillbaka...Kroppen blir inte densamma men jag är mer tränad nu en innan jag blev med barn...Sen får man räkna med att lös hud inte går att göra något åt men om man bygger muskler så blir den åtminstone lite tightare...Jag gick ner från 95 kilo till 54 kilo och såg ut som ett benrangel och bestämde mig för att bygga upp min kropp och idag väger jag 64 kilo och är rätt nöjd och får ha i tanken att jag faktiskt är över fyrtio år och att celluliterna och den lösa huden finns där...Skulle aldrig byta ut mina barn mot den perfekta kroppen NO WAY!




90 kg                                                                              64 kg  





 Ikväll fick Julia hjälp av Jesper med nya övningar för överkroppen....




 Liggande bicepscurl som tog bra...




 Jag körde rehab men blev tvungen att testa och den tog kan jag säga...